Landal De Lommerbergen Leerling Horeca bij Landal GreenParks!
Wil jij leren hoe je moeiteloos tussen alle tafels door loopt van Landal De Lommerbergen met een vol dienblad in je hand en met die altijd stralende glimlach op je gezicht? Dan ben jij de nieuwe Leerling Horeca van Landal De Lommerbergen. Je loopt over van de energie en vindt het heerlijk om met collega’s te werken die voor hetzelfde gaan als jij: tevreden gasten! - Aannemen van reserveringen - Opdekken van tafels en het verzorgen van een goede mise-en-place - Warm ontvangen van de gasten en hen naar de tafels begeleiden - Opnemen en serveren van de drankjes en/of gerechten
Naar wie zijn wij op zoek?
Als Leerling Horeca ben jij het aanspreekpunt voor onze gasten en zet je alles in om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Op jouw dienblad vinden we zeker: - een opleiding (zelfstandig werkend) Gastheer/-vrouw, Allround Hospitality, Horeca of (Leidinggevende) bediening die je al volgt of waar je mee gaat starten - hebt de drive om de heerlijkste gerechten op tafel te zetten - bent zelfstandig, flexibel en een gezellige collega
Wat biedt het bedrijf?
Hoe leuk dat je van vakantie je vak wilt maken! Om jouw stage zo goed mogelijk van start te laten gaan, hebben we onze belangrijkste arbeidsvoorwaarden vast voor jou op een rij gezet: - een Leerlingcontract (24- tot 32-urige werkweek) - een salaris volgens de CAO Recreatie - begeleiding door een gediplomeerde leermeester - een door SBB erkende leerwerkplek - verblijf op het park tegen een minimale vergoeding (niet op elk park mogelijk) - Eindtijd die altijd ruimte biedt om nog te stappen met collega’s of vrienden - Uitgebreide trainings- en opleidingsmogelijkheden zowel Online (ruim 150 learnings) als Offline, gericht op het ontwikkelen van je vakmanschap en zelfontplooiing - Gebruik maken van de verschillende faciliteiten op het park. Denk hierbij aan het zwembad, midgetgolf of bowlingbaan.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken