Manager / ondernemer horeca

La Cubanita Helmond Enthousiaste leerling manager/ondernemer horeca (BBL) gezocht!

De student kan bij ons veel verschillende dingen leren. Wat een van de belangrijkste dingen voor ons is, is de omgang met de gast. We leren je graag hoe je omgaat met iedere soort gast, want geen een gast is hetzelfde en verwacht hetzelfde van de bediening. Hoe los je het beste een klacht op en hoe laat je iedere gast tevreden weg gaan? Naast het sociale aspect van de horeca is het ook mogelijk om wat van de meer administratieve kant te leren, zoals het bijhouden van de financiƫn, bestellingen doen en de voorraad controleren en beheren. Ook is het mogelijk om wat meer over de keuken te leren, indien gewenst.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student is sociaal, kan goed in teamverband werken, heeft een vlotte babbel en kan werken onder druk.

Wat biedt het bedrijf?

Wij werken met een jong en dynamisch team. Er heerst een gezellige sfeer en we drinken graag nog een drankje na sluitingstijd. Ook staan wij in nauw contact met de vestiging in Eindhoven, waardoor het mogelijk is om ook daar een dagje mee te draaien indien gewenst, om nog meer te kunnen leren.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder