Heeren van Ambacht Zelfstandig werkend kok
Ben jij een creatieve leerling kok en op zoek naar een stage of BBL leerplek? Kom dan ons keukenteam in een van de Heeren zaken aanvullen! Als leerling kok ben je bezig met het bereiden van mise en place en het voorbereiden van gerechten. Je bewerkt producten voor uitgifte en de voorkomende gerechten worden door jou bereid aan de hand van vaststaande receptuur. Uiteraard leef je de richtlijnen voor veiligheid en HACCP na en zorg je dat je na het werk je werkplek weer schoon achterlaat.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zoeken een leerling kok die een BOL/BBL opleiding volgt op minimaal niveau 2, die een teamplayer is en graag de handen uit de mouw steekt. Heb je daarnaast een creatieve mindset en ben je flexibel wat betreft werkzaamheden en werktijden? Dan zien wij jou graag in onze keuken!
Wat biedt het bedrijf?
- Veel vrijheid - Ontwikkelingsmogelijkheden - Goed salaris - Gezellige collega’s - Leuke borrels en feestjes
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers