Zelfstandig werkend kok

Eetcafé De Veldhoek Zelfstandig werkend kok

Wij bieden een leuke afwisselende leerplek. Wij werken alleen met huisgemaakte producten en alles maken we zelf! Wij hebben een vrij brede keuken. Wij hebben veel catering, a la carte en Hapa`s ( kleine gerechtjes). Jij zult helpen met de mise en place of met het a la minute bereiden van de gerechten. Wij zoeken iemand die de horeca leuk vindt, graag aan wil pakken en ook niet te beroerd is om schoon te maken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Is horeca ook jouw passie? Wil je graag leren en ben je niet bang om aan te pakken? Dan zoek wij jou in ons team. Ben jij die enthousiaste en gezellige persoon die ons team wil versterken en veel wil leren? Reageer dan snel!

Wat biedt het bedrijf?

Een gezellige, mooie leerplek met enthousiaste collega`s. Waar jij volop kansen krijgt om te leren en te ontwikkelen. Wij bereiden van begin tot eind alles zelf. Zo zal jij meedraaien met lunch, a la carte, diner, buffetten en met onze Hapa`s kaart.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder