Software developer

RebelBlue B.V. Breng technologie en creativiteit bij elkaar: in jouw functie bij Ripplecom werk je aan een uniek innovatief communicatieplatform

Als student Software Ontwikkeling aan het ROC van Twente, ben je vast op zoek naar een werkplek waar je jouw passie voor programmeren kunt omzetten in praktische vaardigheden. Bij Ripplecom bieden we precies dat! Hier ga je: 1) Werken met technologieën als PHP Laravel, Bootstrap, en Tailwind. 2) Bijdragen aan een uniek softwareconcept dat écht impact maakt. 3) Ontwikkelen in een omgeving die jouw talenten stimuleert, passend bij jouw ambities en vaardigheden. 4) Deel uitmaken van een team dat inzet op plezier in het werk, maar ook de lat hoog legt voor leerprestaties. 5) Werken aan een uniek nieuw project die de communicatiewereld voorgoed veranderd. 6) Groeien in een inspirerende, veilige en uitdagende omgeving. Wij beloven een plek waar je niet alleen leert, maar ook ervaart hoe het is om softwareontwikkeling door en door te beleven. Ben je klaar om jezelf te ontwikkelen tot een software professional? Wij leggen de lat hoog.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij hebt een scherp oog voor detail: essentieel voor elke full-stack, back-end of front-end engineer. Jij bezig een dosis humor: omdat een goede lach net zo belangrijk is als goede code. PHP-Laravel, JavaScript, Bootstrap en Tailwind hebben weinig geheimen voor je, je vind het tof dit allemaal uit te zoeken en uit te werken. Daarom ben je ook erg nauwkeurig. Dat halen we uit je foutloze mail en aantoont dat je je in Ripplecom verdiept hebt. Zo kunnen we samen de dialoog aan, wie jij bent en hoe wij jou verder kunnen helpen. Jouw passie voor programmeren gaat verder dan alleen op school, ook in je vrije tijd ben je vaak achter je computer te vinden. Tijd voor actie om jouw passie verder te ontwikkelen. Dus ben je leergierig en een beetje eigenwijs: we dagen je graag uit om met logische oplossingen te komen. Bij ons draait alles om uitdaging, ontwikkeling en het realiseren van impactvolle software.

Wat biedt het bedrijf?

Bij Ripplecom duik je in ons innovatieve communicatieplatform, ontwikkeld om de digitale en fysieke wereld te verbinden en de kloof tussen organisaties en eindgebruikers te verkleinen. Dit platform vereenvoudigt klantcommunicatie door het gemak van e-mail te combineren met de directheid van WhatsApp. Hierdoor maken we van een complex proces een gestroomlijnde ervaring. Onze unieke aanpak stelt ons als team in staat om reactief als proactief met klanten te communiceren met interne communicatie. Dat is wat ons onderscheidt en uniek maakt in de markt. Tijdens je werk bij Ripplecom werk je niet alleen aan je technische vaardigheden, maar draag je ook bij aan een product dat dagelijks een echte impact heeft. Een perfecte plek voor jouw ontwikkeling tot een veelzijdige softwareontwikkelaar, klaar om de uitdagingen van de moderne digitale wereld aan te gaan.

Wat ga je leren?

  • Realiseert software
  • B1-K1-W1 Plant werkzaamheden en bewaakt de voortgang
  • B1-K1-W2 Ontwerpt software
  • B1-K1-W3 Realiseert (onderdelen van) software
  • B1-K1-W4 Test software
  • B1-K1-W5 Doet verbetervoorstellen voor de software
  • Werkt in een ontwikkelteam
  • B1-K2-W1 Voert overleg
  • B1-K2-W2 Presenteert het opgeleverde werk
  • B1-K2-W3 Reflecteert op het werk

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder