Kasteel Daelenbroeck Zelfstandig werkend kok
Met jouw kookkunsten gasten verwennen, dat is wat jij wilt. Jij bepaalt mede het menu én je geeft leiding. Iets voor jou? Wij zijn op zoek naar een collega die geen 9-tot-5-mentaliteit heeft en graag creatief bezig is met producten uit de streek. En samen met collega’s de specialiteiten keuken waarneemt als de chef afwezig is. In deze functie kun je je creativiteit helemaal kwijt. Je denkt mee met de menu’s en adviseert. Ook geef jij binnen de menucyclus je eigen draai aan de gerechten. Vanzelfsprekend hoort schoonmaken van je keukenapparatuur en de werkomgeving ook tot je takenpakket, net als dagelijks voorraadbeheer en bestellingen doen.
Naar wie zijn wij op zoek?
Ben je in het bezit van de volgende ingrediënten: Je bent enthousiast en flexibel. Je kunt goed samen-, maar ook alleen werken. Je bent zelfstandig en weet van aanpakken. Je bent stressbestendig. Je hebt geen 9.00 tot 17.00 mentaliteit. Je bent opgeleid als kok (met afgeronde opleidingen/trainingen), bent creatief én je hebt minimaal 1 jaar relevante werkervaring. Je weet wat kwaliteit is, je kunt prima plannen en je kennis van hygiëneregels is up-to-date.
Wat biedt het bedrijf?
Wat bieden wij jou? Je gaat werken in het enthousiaste team van Kasteel Daelenbroeck. Wij hebben een prima pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals bedrijfsfitness, eventuele vergoeding studiekosten en trainingen.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan