Legal, Insurance & HR Services Specialist

EP Tummers (Hoofdkantoor) Wij zijn op zoek naar een enthousiaste HR stagiair(e)

Ben jij een MBO student en opzoek naar een meewerk- of afstudeerstage vanaf september 2024? Wil je daarnaast ervaren hoe het is om te werken op een HR afdeling binnen een dynamische en groeiende organisatie? Dan ben je bij EP:Tummers aan het juiste adres! Tijdens deze uitdagende stage draai je volledig mee op de HR afdeling met de dagdagelijkse HR werkzaamheden. * Je ondersteunt mee in het recruitmentproces, stelt hierbij vacatureteksten op en gaat op zoek naar potentiƫle kandidaten. Tevens ben je verantwoordelijk voor je eigen opvolg(st)er * Je neemt deel in diverse HR projecten * Je zorgt ervoor dat de ziek en herstel meldingen tijdig en juist worden verwerkt. * Je neemt deel aan diverse HR overleggen waarbij ook ruimte is voor eigen inbreng. * Je bent verantwoordelijk voor de HR administratie. Denk hierbij aan het verwerken van diverse mutaties, de urenregistratie, het opstellen van contracten, opstellen van brieven en nog veel meer.

Naar wie zijn wij op zoek?

* Je bent een derde- of vierdejaars /HBO student(e) in de richting van Human Resource Management * Je bent per september 2024 minimaal 32 uur per week beschikbaar. * Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden. * Je bent een team-player, omgevingsbewust maar daarnaast een zelfstarter * Je bent pro-actief, ondernemend, creatief, stressbestendig en je beschikt over goede communicatieve- en sociale vaardigheden.

Wat biedt het bedrijf?

* Een leuke stagevergoeding. * Een uitdagende stage binnen het sterk groeiend zelfstandig EP:Tummers * Veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling * Personeelskorting op de vetste producten.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Ondersteunt bij juridische en HR adviestrajecten
  • P5-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P5-K1-W2 Ondersteunt juridische of hr aanvragen en opdrachten
  • P5-K1-W3 Stelt standaarddocumenten op of vult ze in

lees verder