Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

In Den Verdwaalde Koogel Gezocht het gastvrije gezicht voor ons restaurant en hotel

Als leerling zelfstandig werkend gastvrouw ben jij het stralende gezicht van onze zaak. Je verwelkomt gasten met een glimlach, zorgt dat ze zich direct thuis voelen en biedt een uitstekende service van begin tot eind. Tijdens je leertraject draai je volop mee in het team en leer je alle fijne kneepjes van het vak – van het opnemen van bestellingen tot het serveren van gerechten en dranken. Je leert hoe je overzicht houdt tijdens drukke momenten, hoe je gasten persoonlijk benadert én hoe je samen met collega’s zorgt voor een gastvrije sfeer. Daarnaast werk je aan je zelfstandigheid, leerdoelen en vakkennis om uiteindelijk door te groeien naar een volledig zelfstandig werkend gastvrouw. Wat je gaat doen: Gasten vriendelijk ontvangen en begeleiden Bestellingen opnemen en serveren Informatie geven over het menu Actief meedenken over gastbeleving Voorraad controleren en aanvullen Werken volgens hygiëne- en veiligheidsvoorschriften Samenwerken met collega’s

Naar wie zijn wij op zoek?

nvt

Wat biedt het bedrijf?

Kans op een vaste aanstelling

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder