Zelfstandig werkend kok

Restaurant Boter Kaas en Olijven De plek in de Bollenstreek!

Eigenlijk is de vraag "wat mag je niet doen". Wij willen en kunnen je heel veel leren. We hebben zowel een keuken, winkel als restaurant en doen daarnaast de nodige catering en online verkoop. De unieke combinatie waar we met heerlijke producten en gezellige collega's en klanten/gasten werken. Benieuwd? Kijk op onze site www.boterkaasenolijven.nl www.bkonline.nl @dekaasmeisjes (insta) boterkaasenolijven (facebook)

Naar wie zijn wij op zoek?

eigen inbreng, klantvriendelijk, gastvrij, oprecht geïnteresseerd in onze klanten, leergierig, flexibel en oprecht

Wat biedt het bedrijf?

Veel diversiteit en ruim assortiment. Kan om veel te leren over wijnen, de vele kazen en wijn en spijs combinaties. Groot en enthousiast team, teamverband werken, feedback geven en leren naar jezelf kijken.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder