Manager / ondernemer horeca

Hilvaria Studio's

Als stagiaire bij Hilvaria Studio’s ben je van begin tot eind betrokken bij evenementen, partijen en congressen die in de oude filmstudio uit 1964 plaatsvinden. Je gaat operationeel aan de slag en houdt je bezig met het uitvoeren van de events. Met je werkzaamheden zorg je, samen met het team, dat iedereen met ruim overtroffen verwachtingen naar huis gaat. We mogen namelijk veel verschillende gasten verwelkomen op de veelzijdige locatie. Stuk voor stuk voelen zij zich door jouw gevoel voor service meteen thuis en kijken ze na het bezoek terug op een optimale beleving.

Naar wie zijn wij op zoek?

Mensen in je omgeving omschrijven je als een echte teamplayer. Je bent vriendelijk, enthousiast en gastvrij naar onze gasten, maar ook naar je collega’s. Verder op ons wensenlijstje: - Je bent minimaal 16 jaar en volgt een relevante horecaopleiding. - Je hebt oog voor detail en bent servicegericht. - Je bent proactief en hebt zin om in de praktijk nog meer te leren over het vak - Je bent flexibel inzetbaar.

Wat biedt het bedrijf?

Een afwisselende stageplek in een jong en hecht team met genoeg ruimte om je te ontwikkelen. Reken verder op: - Een maandelijkse stagevergoeding. - Elke dag is anders: Je taken zijn gevarieerd én je kan ook ingezet worden op een andere locatie van Bonheur Horeca Groep zoals bijvoorbeeld bij het Willem II stadion. - De allerleukste secundaire arbeidsvoorwaarden, want Bonheur wil de leukste werkgever zijn. Een kleine greep: sportles onder begeleiding van een personal trainer, golfclinics, een (persoonlijk) opleidingsprogramma via de Bonheur Academy, de leukste personeelsfeesten… Zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder