Leidinggevende keuken

Safari Hotel Beekse Bergen

Bij Beekse Bergen krijg je de kans om te leren, groeien en jezelf te ontwikkelen tot kok. Wij betalen jouw opleiding én je verdient direct salaris terwijl je praktijkervaring opdoet in een van onze restaurants. En dat alles op een unieke werkplek met dagelijks uitzicht op giraffen, zebra’s en neushoorns. Je gaat onder andere aan de slag met: • Voorbereidende werkzaamheden, zoals snijden en mise-en-place; • Gerechten bereiden volgens recept en kwaliteitsnormen; • Borden opmaken en presenteren; • Zorgen voor een schone en georganiseerde werkplek.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je versterkt ons team 3 à 4 dagen per week, afhankelijk van je studiedagen. Met jouw enthousiasme, passie voor koken en nieuwsgierige instelling voel jij je helemaal thuis in de keuken. Je bent een echte aanpakker, leergierig en altijd op zoek naar manieren om jezelf verder te ontwikkelen als kok – en dat het liefst in een bijzondere, inspirerende werkomgeving. Verder: • Wil je starten aan een BBL-opleiding tot kok (of volgt deze al); • Ben je flexibel inzetbaar; avonden, weekenden en feestdagen behoren tot de reguliere werkdagen. Natuurlijk gaat dit in goed overleg en zorgen we voor de juiste privé-werk balans; • Ben je enthousiast, leergierig en gedreven.

Wat biedt het bedrijf?

Ben je al gestart of ga je binnenkort starten met de BBL-opleiding kok, bijvoorbeeld via De Rooi Pannen of een andere opleider? Dan betalen wij de volledige opleidingskosten. Kies je voor De Rooi Pannen? Dan sluit je opleiding extra goed aan op wat je bij ons in de praktijk leert, dankzij onze samenwerking. Je krijgt goede begeleiding van leermeesters op alle niveaus: we nemen de tijd om je dingen te leren én kijken ook naar wat jij nodig hebt om te groeien. Daarnaast krijg je: • Salaris volgens cao Dagrecreatie: schaal 2 (1e leerjaar) en schaal 3 (2e leerjaar); • Persoonlijke begeleiding, coaching en doorgroeimogelijkheden; • Gratis toegang tot o.a. Beekse Bergen, ZooParc, Aviodrome (voor 4 personen); • 50% korting op een verblijf in onze vakantieparken; • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km (€ 0,23 p/km, max 25 km enkele reis) en Vergoeding zakelijke kilometers (€ 0,32 p/km).

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder