Zelfstandig werkend kok

Brasserie Tuinzicht Heb jij passie voor koken? Scoor nu een toffe stage als instellingskok bij Brasserie Tuinzicht!

Wil jij deel uitmaken van een enthousiast team? Brasserie Tuinzicht, gelegen op het terrein van Zonnehoeve, een centrum voor mensen met dementie van Hilverzorg, zoekt een enthousiaste student! Wat ga je doen: Kwaliteit, service en gastvrijheid zijn onze speerpunten. Koken van de lekkerste lunch en diners; Voorbereiden mise en place; Bedenken van nieuwe gerechten; Nazien op voorschriften Arbo, HACCP enz.; Opruimen en schoonmaken van je werkplek.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wie ben jij? Je hebt misschien al ervaring in de keuken, maar als dat niet zo is, leren we het je graag! Je bent enthousiast, leergierig en houdt van aanpakken; Je blijft rustig onder druk, ook tijdens spitsuren; Je werkt netjes en hebt oog voor hygiƫne en de speciale voedingswensen van onze bewoners.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden: Een leerzame en afwisselende stage op een unieke locatie; Begeleiding door ervaren koks en de kans om veel te leren in de praktijk; De mogelijkheid om jouw creativiteit te uiten door mee te denken over nieuwe gerechten; Een gezellige en open werkomgeving waar ruimte is voor persoonlijke groei; Gratis lunches tijdens je werkdagen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder