Manager / ondernemer horeca

Hotel Gooiland B.V. Uitdagende Evenementen Stage bij Gooiland Events!

Wat ga je doen? Geen dag is hetzelfde. De ene dag verzorg je de opbouw voor een evenement en de andere dag serveer je gasten met je mooiste glimlach tijdens een congres, festival, evenement of beurs! Bij Gooiland Events help je mee in de bediening, kan je een cocktail maken achter de bar maar ook nemen wij jou mee in de voorbereidingen. Want hoe maak je een personeelsplanning en hoe doe je inkopen, hoe organiseer je een evenement qua catering, planning, eten, drinken en uiteraard een toffe sfeer! Met al einddoel/opdracht het van A tot Z organiseren, plannen en uitvoeren van een van onze evenementen! Bij de evenementen kan je de Event Manager ondersteunen bij de organisatie en de uitvoering van de evenementen. De evenementen varieren van congressen tot evenementen, schoolfeesten, vergaderingen, luxe exclusieve diners tot borrels. Dus, hou je van variatie? Ben je flexibel? Sta je sterk in je schoenen, ben je ambitieus en hou je van een mooie uitdaging lees dan verder..

Naar wie zijn wij op zoek?

Dit breng jij met je mee, zodat wij zeker weten een goede match zijn: Je bent bezig met een opleiding Facilitair management, Evenementen of een opleiding in de Leisure/Evenementen industrie (mbo-niveau 3, 4 of hbo-niveau) Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring in de horeca of evenementenbranche Je hebt een hands-on-mentaliteit en probeert altijd maximaal te presteren Je bent communicatief vaardig Je houdt van flexibele werktijden/dagen Je bent gastvrij en servicegericht Je bent een teamplayer Je bent vanaf het nieuwe schooljaar beschikbaar (of in ieder geval op korte termijn) beschikbaar Je stageperiode is minimaal 16 weken

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij jou? Een ontzettend leuke en uitdagende stage met veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Je wordt intensief begeleid en je komt terecht in een supergaaf pand midden in het centrum van Hilversum waar jij kan leren en jezelf kan ontwikkelen. Je collega’s zijn jong, inspirerend en enthousiast. Daarnaast bieden we een stagevergoeding en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Interesse of nog vragen? Neem dan contact op met Steven van Anken. PS: En ja, we drinken ook geregeld een drankje gezellig met elkaar. Soort dienstverband: Fulltime Salaris: Tot €450,00 per maand Secundaire arbeidsvoorwaarden: Bedrijfsfitness Werklocatie: Fysiek

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder