Leidinggevende bediening

JJ's Food & Drinks Enthusiaste gasttovernaar gezocht!

Bij JJ’s draait het om meer dan lekker eten – we willen dat elke gast zich welkom en gezien voelt. En daar speel jij als medewerker in de bediening een grote rol in. We zoeken een stagiair die zin heeft om mee te draaien in een team dat gaat voor kwaliteit, gastvrijheid en een relaxte, professionele sfeer. Er zijn 3 eigenaren van dit restaurant, Jason, Janjoost en Koen. Janjoost en Jason zijn ook de chefs, en je staat dus altijd te werken met een van de eigenaren om optimale reslutaten en kwaliteit te behouden en zoveel mogelijk te kunnen leren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat we zoeken: Iemand die oprecht plezier heeft in het werken met mensen. Je bent sociaal, leergierig en niet bang om initiatief te nemen. Je snapt dat timing en aandacht het verschil maken in de beleving van de gast. Je kunt zelfstandig werken, maar ook goed samenwerken met de rest van het team.

Wat biedt het bedrijf?

Wat je van ons krijgt: Een gezellige en leerzame stageplek waar je écht meedoet. Begeleiding, maar ook ruimte om je eigen stijl te ontwikkelen. Een team dat open staat voor nieuwe ideeën en samen de lat hoog legt.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder