Leidinggevende bediening

Your Coffee Wil jij je in jouw vak onderscheiden? Met jouw talent en onze ervaring gaat dit zeker lukken!!

Op basis en afhankelijk van de werkervaring en het niveau van de student zal hij/zij de volgende opdracht krijgen: Praktisch Your Coffee leren kennen Advies indelen van werkprocessen Taken verdelen en leidinggeven aan collega student en medewerkers Opstellen efficiëntie plan en beheer Project inkoop (in kaart brengen derf, kostprijs, marges en korting beheer) Stimuleren, ontwikkelen en verbinden van Horeca 2.0 formule

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij vinden het belangrijk dat jij: Vrolijk bent en een open uitstraling hebt. Bereid bent om te leren en out of the box te denken. Niet bang bent om fouten te maken. Houdt van lekker eten en mensen wil vermaken. Een positieve en creatieve instelling is zeer belangrijk .

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een leuke en leerzame omgeving in het lunchroomsegment. Wat kan je leren: bereiden van lunchgerechten (broodjes, salades, tosti's, soepen, sauzen en een diversiteit aan taarten). Tevens bieden we je een plek waar je een op een aandacht krijgt en jezelf kan ontwikkelen. Your Coffee is groot, dynamisch en zeer ambitieus. Your Coffee richt zich op een horecabeleveing zoals het vrijwel nergens gebruikelijk is. Wil je 'out of the box' leren denken en ondernemen dan bieden wij de plek om dit te leren. Naast de bovenstaande werkzaamheden leren we je graag hoe je achter de schermen moet ondernemen. We betrekken je bij onze ambities en ontwikkelingen. Hierbij komen de volgende werkzaamheden mogelijk aanbod: Opstellen plannen, efficiëntie beheer, indelen werkprocessen en leidinggeven aan collega student/medewerkers van Your Coffee

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder