Zelfstandig werkend kok

Piment Catering Super veelzijdige leerplek voor iemand met interesse voor de plantaardige keuken

We zijn een vegetarisch catering bedrijf en dus op zoek naar studenten die zich in plant based of vegetarisch willen verdiepen. We hebben een grote variatie van werkzaamheden: Het runnen van een vegetarische koffie en lunchroom, en ook verschillende soorten catering van grote buffetten voor feesten en evenementen tot fine dining en plate service. Bovendien werken we met mensen met een beperking op het Landgoed en werken nauw samen met de biologische tuinderij op het Landgoed waar we dagelijks de beschikbare groenten oogsten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Sympathie en geduld om om te gaan met mensen met een beperking. Je hoeft niet perse met ze samen te werken maar ze zijn wel onderdeel van het bedrijf en tijdens de pauzes zitten we samen aan tafel. Daarnaast zoeken we natuurlijk mensen die niet perse zelf vegetarisch of veganistisch zijn maar daar wel interesse in hebben en mee willen denken in het iedere week een nieuw gerecht op de kaart zetten. Je moet flexibel zijn vanwege de verschillende werkzaamheden en soms is het heel druk en maak je lange uren.

Wat biedt het bedrijf?

We zijn een super gezellige plek, er wordt veel gelachen en we hebben heel veel verschillende mogelijkheden om kennis op te doen vanwege de diversiteit in werkzaamheden. Mochten we een klik hebben dan is er altijd de optie om bij ons te blijven werken na een stage of leerbaan.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder