Zelfstandig werkend kok

Brasserie de Kievit Zelfstandig werkend kok

Zoek je een uitdaging in een jong, dynamisch en gezellig team waarin jouw mening telt? Wil je graag met regionale seizoensproducten werken en alles zelf maken? Niet in een zwart/wit brigade werken maar in 1 team....waarbij de keuken ook aan tafel komt! Is vervoer voor je een probleem, maar mogen wij dit voor je oplossen? Is samen uit samen thuis ook jouw idee van werken? Voldoe jij aan bovenstaande punten? Kom dan snel eens koffie drinken! Wij zijn nl. nog op zoek naar een leuke collega met als functie zelfstandig werkend kok of sous-chef.

Naar wie zijn wij op zoek?

Inzet en gemotiveerd zijn.

Wat biedt het bedrijf?

kans op een vaste aanstelling en doorgroeimogelijkheden.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder