Zelfstandig werkend kok

Proeverij De Open Keuken Onderneming van het jaar 2020! Leerplaats per direct beschikbaar- of per 1 september!

Wij zijn op zoek naar: Een zeer leergierige persoon die gedreven wordt door ambitie. Een teamspeler, doorzetter en ook flexibel wanneer nodig. Iemand die stressbestendig is en georganiseerd kan werken.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student is ernorm leergierig. De student is ambitieus en beschikt over veel zelfdiscipline. De student wordt gedreven door ambitie. De student kan goed samenwerken en is sociaal ingesteld. De student heeft veel doorzettingsvermogen.

Wat biedt het bedrijf?

Ons team bestaat uit medewerkers die iedere dag veel energie met zich mee brengen, altijd verzorgd in hun werk zijn en buitengewoon vriendelijk zijn voor onze gasten. Wij bieden een bijzondere werkomgeving; "Werken bij de Vrienden van de Keukentafel" Elk kwartaal hebben wij een ander thema waarbij je op een leuke manier kennis maakt met de volgende thema's Vriendelijk, Energiek en Relaxed Wij bieden een intensieve begeleiding door leermeesters en/of bedrijfsleiders. Wij willen jou vanaf het 1e moment op een andere manier naar ons restaurant laten kijken; door de ogen van onze chefkok maar ook bedrijfsmatig. Elke medewerker mag aan het eind van zijn stage blijven werken. . Ook zijn er studenten doorgegroeid naar andere restaurants. (Bruis Blaricum/ Restaurant De Bosrand Lage Vuursche)

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

Video Link

lees verder