Zelfstandig werkend kok

Hotel Amerika

Mogelijkheid om met mooie en verse producten te werken. Een dynamische en uitdagende werkplek. Geen dag is hetzelfde! Een heel goed salaris. Daarnaast bouw je vakantieuren en vakantiegeld op. Vertrouwen en vrijheid om jouw taken goed te organiseren, eigen ideeën in te brengen en uit te voeren. Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je doorgroeien. Vaste werkdagen. Je weet dus precies waar je aan toe bent.

Naar wie zijn wij op zoek?

Motivatie! De rest komt wel goed.

Wat biedt het bedrijf?

20% korting op de tafelrekening bij een van onze zusterlocaties. Een (h)echt TEAM en meerdere leuke uitjes per jaar! Een vergoeding voor jouw stage.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder