Meewerkend horeca ondernemer

Saam Hoek van Holland Saam is zoveel leuker! (Bij) Saam werk je niet alleen met leuke collega's maar leer je, samen met je collega's jouw kennis en vaardigheid ontwikkelen!

Of je nou de opleiding tot (zelfstandig) gastheer/-vrouw doet of de opleiding tot manager/ondernemer kan je altijd bij ons terecht. Je loopt bij ons op de werkvloer mee en krijgt hierdoor een duidelijk beeld van verwachtingen binnen ons bedrijf. We hebben 2 jonge meiden in ons team die de opleiding niveau 2 en 3 beiden hebben afgerond en zijn ook nog leermeester. De opleiding manager/ondernemer is door 1 van de eigenaren gedaan die ook bijna altijd aanwezig is dus we weten als geen ander hoe het is om deze opdrachten uit te voeren. We kunnen jou van A tot Z helpen met je opdrachten in de praktijk en de theorie uit te voeren. Je komt terecht in een jong en flexibel team die altijd met en voor elkaar werkt.

Naar wie zijn wij op zoek?

Heb jij een vlotte babbel? Ben je collegiaal en niet bang om iets te vragen als je het niet weet? Heb jij oog voor onze vaste gasten in Hoek van Holland en herken jij ze snel en weet jij wat ze willen? Dan ben jij de nieuwe favoriet van onze gast! Ze geven je alle ruimte om te leren en je voelt je binnen no-time vertrouwd in de omgeving.

Wat biedt het bedrijf?

Saam groeit elk jaar een beetje meer. Jasper en Wouter zijn 2 jonge ondernemers met de bedoeling om door te groeien. Met 2 restaurants en 1 ijssalon zijn ze zeker nog niet gestopt met het uitbreiden van Saam. Groei jij graag met ze mee? Dan kan je binnen je stage je jezelf bewijzen en kan je meegroeien met ons bedrijf op jouw manier! Ben jij de nieuwe vaste kracht die al onze vaste gasten kent of ben jij de nieuwe leidinggevende? Dan kan je bij ons terecht!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder