Zelfstandig werkend kok

Landal Twenhaarsveld Een stage in vakantiesferen met deze stage Horeca bij Landal Twenhaarsveld

We zijn een veelzijdig bedrijf in de gastvrijheidssector. Elke dag is anders wat zorgt voor veel afwisseling. We werken in gezellige teams waarin de brabantse gastvrijheid centraal staat. Je heet de gasten welkom die 's ochtends een lekker kopje koffie en een krantje komen halen. Je bedient de gasten die aan het genieten zijn van een drankje tijdens een mooie dag op ons grote terras. 's avonds serveer je pizza of wat anders lekkers aan de mensen die een hapje komen eten in een van de leuke restaurants. Al met al een leuk bedrijf met enthousiaste collega's en gasten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als je bij ons wil slagen voor een leuke stage beschik je over: een drang om mensen te willen helpen een vrolijke toegankelijke uitstraling niet bang om hard te werken als andere mensen vrij zijn geen 9 tot 17 mentaliteit behulpzaam integer, gehoorzaam

Wat biedt het bedrijf?

We hebben een enthousiast team van medewerkers. Leuke activiteiten die regelmatig georganiseerd worden bij een goede stage meteen de mogelijkheid om te blijven werken Vanwege de grootte van het bedrijf ook altijd doorgroeimogelijkheden maar laten we eerst de stage positief afronden

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder