Manager / ondernemer horeca

Landal Twenhaarsveld Een stage in vakantiesferen met deze stage Horeca bij Landal Het Vennenbos

We zijn een veelzijdig bedrijf in de gastvrijheidssector. Elke dag is anders wat zorgt voor veel afwisseling. We werken in gezellige teams waarin de brabantse gastvrijheid centraal staat. Je heet de gasten welkom die 's ochtends een lekker kopje koffie en een krantje komen halen. Je bedient de gasten die aan het genieten zijn van een drankje tijdens een mooie dag op ons grote terras. 's avonds serveer je pizza of wat anders lekkers aan de mensen die een hapje komen eten in een van de leuke restaurants. Al met al een leuk bedrijf met enthousiaste collega's en gasten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als je bij ons wil slagen voor een leuke stage beschik je over: een drang om mensen te willen helpen een vrolijke toegankelijke uitstraling niet bang om hard te werken als andere mensen vrij zijn geen 9 tot 17 mentaliteit behulpzaam integer, gehoorzaam

Wat biedt het bedrijf?

We hebben een enthousiast team van medewerkers. Leuke activiteiten die regelmatig georganiseerd worden bij een goede stage meteen de mogelijkheid om te blijven werken Vanwege de grootte van het bedrijf ook altijd doorgroeimogelijkheden maar laten we eerst de stage positief afronden

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder