Bras-Koer
Ben je student en op zoek naar een leerplaats waar je écht iets kunt leren, ervaring opdoet in de horeca én in een gezellige omgeving werkt? Bras- Koer, biedt jou de kans om je talenten te ontwikkelen en een waardevolle aanvulling op je cv te creëren! Bij de Bras-Koer krijg je de mogelijkheid om te werken in een dynamisch team waar gastvrijheid, kwaliteit, en teamwork centraal staan. Of je nu studeert voor een carrière in de horeca, of gewoon op zoek bent naar een plek waar je praktische ervaring kunt opdoen, bij ons leer je de kneepjes van het vak.
Naar wie zijn wij op zoek?
Je moet beschikken over een gastvrije instelling, motivatie om het vak te leren en goed kunnen samenwerken. Daarnaast zijn doorzettingsvermogen en oplossingsgericht denken zeker onmisbaar.
Wat biedt het bedrijf?
Bij de Bras - Koer bieden we je een leerzame werkplek waar je praktijkervaring opdoet in de horeca. Je werkt in een hecht en gezellig team, met persoonlijke begeleiding van ervaren professionals. We zorgen voor een fijne werksfeer waarin je de ruimte krijgt om je vaardigheden verder te ontwikkelen en je klaar te stomen voor een succesvolle carrière in de horeca. Daarnaast krijg je de kans om dagelijks te leren van onze vaste gasten en bij te dragen aan hun positieve ervaring.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat