Manager / ondernemer horeca

The Lemon Tree RESTAURANT THE LEMON TREE

The award-winning Restaurant The Lemon Tree is nestled in the old Van Moppes diamond factory build in the 19th century. This unique heritage is embraced by Valentijn and can be seen reflected in different aspects of the restau. With high ceilings and big windows, the building stays true to its history. This impressive restaurant, which is recently awarded as 'Netherlands best new restaurant 2019', offers 70 seats and is inspired by the Scandinavian Kitchen. The Interior All created by internationally award-winning designers BK Architecture. The Lemon Tree offers personal service and hospitality at the highest level. Nestled in the centre of Deventer, the Quartier Latin and famed epicentre of Deventer urban chic, The Lemon Tree is a restaurant embodying the modern aristocrat attitude. Th Lemon Tree includes a lively outdoor terrace and is steps away from the river the IJssel, galleries, theatres, and a myriad of restaurants, cafes and boutiques.

Naar wie zijn wij op zoek?

You are passionate and you inspire people through your incredible knowledge. You love to tell The Lemon Tree guests all you know about the concept. You love learning new things and you will enjoy helping our guests. Posting, sharing and liking on Social Media are of greater importance than your breakfast in the morning. You are a recruiter of new The Lemon Tree Ambassadors. You love to be part of a team and have a hands-on mentality. You know how to make our guests part of our urban community. You have excellent hospitality- and communication skills (English and Dutch needs to be spoken and written fluently); any other languages are a big plus. You follow a management study.

Wat biedt het bedrijf?

XP

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder