Hotel Huis Vermeer Werken bij Huis Vermeer!
Hotel-Restaurant Huis Vermeer bestaat uit een hotel met 15 kamers en een aantal restaurantruimtes. Dagelijks wordt er ontbijt, lunch en diner verzorgt en tussendoor een borrel. We streven naar hoge kwaliteit en tevreden gasten. Naast het hotel en restaurant hebben we een evenementenlocatie waar bruiloften, zakelijke bijeenkomsten, privé diner en meer wordt georganiseerd.
Naar wie zijn wij op zoek?
Je bent een leergierig, enthousiast, sociaal, hardwerkend type, met passie voor ons mooie vak. Je volgt een opleiding, en zoekt een leerbedrijf. Wij zoeken iemand die enthousiast wordt van tevreden gasten, iemand die ziet wat de gast nodig heeft, en durft te leren! Samen met ons kleine, hechte en jonge team willen wij een unieke gastenbeleving creëren. Wij bieden je – bij tevredenheid - doorgroeimogelijkheden en/of een vaste werkplek aan.
Wat biedt het bedrijf?
Wij leiden jou op! Je krijgt er een tweede familie bij, namelijk je collega's! Bij ons werk je op een hoog niveau. Elke week mag je mee met onze personal training. Paar keer per jaar een uitje, barbecue, diner of andere leuke bijeenkomst. Gratis personeelslunch- en diner op je werkdag. 20% personeelskorting in het restaurant en hotel. Persoonlijke koffiecursus door Mocca d'Or.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten