Holiday Inn Express Deventer Food & Beverage Stage Avontuur Wacht Op Jou!
ALLEEN SOLLICITATIES VIA https://careers.cycashospitality.com/job/696341 WORDEN IN DE SOLLICITATIEPROCEDURE MEEGENOMEN! Wat ga je doen: Je werkt in de dagelijkse operatie van de bar en het restaurant om ervoor te zorgen dat alle beleidslijnen, procedures en normen worden gevolgd en dat de verwachtingen van onze gasten worden overtroffen. Je neemt bestellingen op, bereidt ze voor en serveert ze, variërend van cocktails en koffie tot gerechten voor ontbijt, lunch en diner. Klachten van klanten snel en volgens de normen van ons hotel oplossen. Ervoor zorgen dat alle service- en keukenapparatuur schoon en goed onderhouden is en voldoet aan alle voorschriften op het gebied van hygiëne, gezondheid en veiligheid, met speciale aandacht voor mogelijke gezondheidsrisico's en overtredingen van voorschriften. Koelkasten, borden en bar- en restaurantmeubilair schoon houden. Samenwerken met de frontoffice om een naadloze en prettige gastervaring te garanderen.
Naar wie zijn wij op zoek?
Je bent een enthousiaste en leergierige student die stage moet lopen als onderdeel van de Hotelschool of een opleiding Toerisme. Onze nieuwe collega is een echte serviceheld met 'hands-on' mentaliteit. Je vindt het leuk om nét dat beetje extra te doen om onze gasten een aangenaam verblijf te bezorgen. En om je collega's te motiveren en enthousiasmeren om hetzelfde te doen!
Wat biedt het bedrijf?
Wat bieden wij jou? - Stagevergoeding van 500 euro per maand (fulltime basis) - Cycas Smiles belonings- en `celebration´programma - Cycas Savings: veel kortingen op verschillende online webshops - Ontvang aantrekkelijke personeelskortingen in alle IHG hotels wereldwijd! - Werknemerskortingen in onze andere Cycas Hospitality hotels! - Word onderdeel van een jong groeiend hospitality bedrijf. - Het beste project waar je ooit aan zult werken ben jezelf! Dus laat ons je helpen groeien met onze begeleiding en trainingsmogelijkheden. - Groeimogelijkheden binnen je hotel & Cycas Hospitality. - Geweldige Learning & Development mogelijkheden (doorlopende eLearnings).
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten