Kok

11 Bar&Kitchen Leer en groei in jouw rol als kok bij 11 Bar & Kitchen!

11 Bar & Kitchen is een levendige horecazaak waar kwaliteit, gastvrijheid en gezelligheid centraal staan. We serveren verrassende gerechten met verse ingrediënten en besteden veel aandacht aan zowel de presentatie als de smaak van elk gerecht. Ons keukenteam werkt nauw samen om elke dag een topservice te leveren aan onze gasten, en wij bieden jou de kans om deel uit te maken van dit team. Als stagiair kok krijg je de kans om mee te draaien in onze keuken en ervaring op te doen in verschillende aspecten van het vak. Je helpt bij het voorbereiden van ingrediënten, zoals het snijden van groenten, het marineren van vlees en het klaarzetten van diverse producten voor de bereiding van de gerechten. Tijdens de lunch- en dinerservice ondersteun je het team bij het bereiden van de gerechten en het opmaken van de borden. Je leert om goed samen te werken onder tijdsdruk en houdt de werkplek netjes en geordend volgens de hygiënevoorschriften. Daarnaast help je met de schoonmaak van de keuken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en leergierige student die een passie heeft voor koken en zich graag verder wil ontwikkelen in het vak. Je volgt een opleiding tot kok en bent enthousiast om de vaardigheden die je hebt opgedaan tijdens je opleiding verder in de praktijk te brengen. Je werkt netjes, volgens de geldende hygiënevoorschriften, en hebt een open houding voor feedback. Je bent collegiaal, communicatief vaardig en denkt graag in oplossingen. Flexibiliteit is belangrijk, aangezien de horeca ook vraagt om werken in de avonden en weekenden.

Wat biedt het bedrijf?

Bij 11 Bar & Kitchen bieden we een leerzame en gezellige stageplek, waarin je veel praktijkervaring opdoet en de kans krijgt om te groeien als kok. Het keukenteam bestaat uit meerdere, zowel jonge, als oudere medewerkers. Een aantal hiervan hebben hun leermeester diploma. Als je klaar bent om deel uit te maken van ons keukenteam en je kookvaardigheden naar een hoger niveau te tillen, dan kijken we uit naar je sollicitatie!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder