Long Island B.V. Stage met verantwoordelijkheid en input in de keuken en gerechten!
Restaurant Long Island heeft een van de mooiste terrassen van de Haarlemmermeer. Als Kok (niveau 2) of Zelfstandig werkend kok (niveau 3) ben je bereid om alles aan te pakken om juiste procedures en technieken te beheersen. In de keuken zijn twee leermeesters aanwezig die je graag begeleiden. De focus zal eerst zijn op basis van recept kennis in combinatie met technieken. Aan de hand van jouw ontwikkeling en ambitie bepalen wij hoe snel je door kan groeien en zelfstandig jouw kant kunt draaien. Long Island is een ideale stap voor leerlingen om door te groeien in de hospitality. Uit ervaring komen leerlingen heel goed tot hun recht, omdat wij een jong en dynamisch team hebben dat voelt als een familie.
Naar wie zijn wij op zoek?
Controleren en opruimen van bestellingen Schoonmaken van de werkomgeving en apparatuur Je helpt met de voorbereidingen, zoals bijvoorbeeld snijwerk Je gaat volledig meedraaien met lunch en diner Je komt met nieuwe ideeën en initiatieven Je ondersteunt de zelfstandig werkend kok en souschef waar nodig Representatief, uitstraling en hygiëne hebben wij hoog in het vaandel staan.
Wat biedt het bedrijf?
Restaurant Long Island is onderdeel van Tafel 4 Horeca Groep. Binnen deze groep vallen ook Brasserie het Gemaal in Halfweg en Brasserie Spoorhuis Mijdrecht in Mijdrecht. Restaurant Long Island heeft al jaren een loyale groep medewerkers die al voor een langere periode gebonden zijn aan het restaurant. Doordat het onderdeel is van meerdere restaurants zijn er verschillende doorgroeimogelijkheden voor personeel. Meerdere shiftleaders en koks hebben al eens een uitwisseling gehad en dit was erg goed voor hun persoonlijke ontwikkeling. Kortom, de organisatie bestaat uit drie horeca bedrijven en wij proberen iedereen te betrekken in de bedrijfsvoering voor persoonlijke ontwikkeling en loyaliteit.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan