Manager / ondernemer horeca

Claus Event Center Manager/ondernemer horeca bij Claus Hoofddorp!

Jij speelt een sleutelrol in het creëren van een onvergetelijke beleving voor onze gasten! Zowel op de voorgrond als achter de schermen zorg jij ervoor dat elke gast optimaal geniet van hun bezoek. Tijdens je stage leer je de ins en outs van de horeca. Samen met je team creëer je een warme, gastvrije sfeer. Je geeft leiding, coacht, motiveert en begeleidt je collega’s. Met jouw oog voor detail zorg je ervoor dat de wensen van de gasten tot in de puntjes worden vervuld.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Gedreven: Je hebt een energieke en proactieve houding, gemotiveerd om het beste uit elke situatie te halen en jezelf continu uit te dagen. - Professioneel: Je werkt nauwkeurig en met een verantwoordelijkheidsgevoel. Je weet hoe je in elke situatie de juiste toon en houding aanneemt. - Gastvrij: Het creëren van een warm welkom voor gasten zit in je natuur. Je geniet ervan mensen zich thuis te laten voelen. - Representatief: Je ziet er altijd verzorgd en netjes uit, zodat je een goede indruk maakt en het imago van het bedrijf positief uitstraalt. - Sociaal: Je communiceert gemakkelijk met verschillende soorten mensen en zorgt ervoor dat iedereen zich op hun gemak voelt in jouw aanwezigheid. - Je vindt het geen probleem om 's avonds, in het weekend of op feestdagen te werken.

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij jou? - Je komt terecht in een enthousiast en gezellig team van jonge collega’s die jou stap voor stap de fijne kneepjes van het vak leren. - Een aantrekkelijke stagevergoeding én gratis personeelsmaaltijden. - Toegang tot diverse cursussen en trainingen. - Medewerkerskorting op de diensten en producten van Claus Group. - Aanbrengbonus van €250,- netto.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder