Restaurant Lieveling Ben jij een leergierige harde werker, dan is dit de plek voor jou!
De student leert gaande weg hoe het is om in een restaurant te werken. je leert de verschillende facetten van achter de bar alle drankjes maken tot zelfstandig of onder begeleiding een wijk te bedienen. Je leert werken met veel collega's, mooie producten en veel gasten. Bij restaurant Lieveling doen en organiseren we veel op het gebied van horeca en gastvrijheid. van een druk en vol terras als de zon schijnt tot bruiloften, feesten en partijen. Hoe dan ook, veel om te leren!
Naar wie zijn wij op zoek?
Bij restaurant Lieveling zijn wij opzoek naar iemand met een vlotte babbel, iemand die graag dingen wil leren. Ben jij een echte aan pakker die houd van hard werken dan hebben wij de juiste plek voor jou en kijken we er naar uit jou van alles te leren.
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden je een gezellige en leerzame stageperiode, met hierna wellicht wel een optie om gezellig te blijven werken! De stagevergoeding en fooi bevalt altijd te bespreken.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf