Leidinggevende international hospitality

The Florian Wat kan The Florian voor jou betekenen? Ben jij een van de toekomstige Florians? Are you inn??

Overnemen van een dienst van een collega en zijn/haar werkzaamheden controleren - Een dienst opstarten, de dienst voorbereiden - Hotelgasten in/uit-checken - Restaurantgasten ontvangen en begeleiden - Telefoon/emails beantwoorden - Klachtenafhandeling - Samenwerken/communiceren/afstemmen met collega's van andere afdelingen zoals de bar/keuken/housekeeping - Extra diensten verkopen (fietsenverhuur, daguitjes verkopen, kaart/ticket-verkoop) - Je eigen werkplek en de omgeving georganiseerd houden - Voorraadbeheer en bestellingen

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zouden het superleuk vinden om ons team verder uit te breiden met een leuke stagiaire die nog meer levendigheid en positieve energie brengt binnen ons team. Wij zoeken een student die een echte mensenvriend is, lekker nieuwsgierig is, leergierig is, creatief is een veel oog voor details heeft. Aangezien onze gasten van overal en nergens komen (internationale gasten) krijg je hier onder andere ook goed de kans om je talenkennis te benutten en verder te ontwikkelen.

Wat biedt het bedrijf?

The Florian is een prachtig startup-hotel (eerste vestiging) met een compleet eigen stijl en manier van werken. Als onderdeel van een jong en dynamisch team bepalen wij gezamenlijk wat en hoe de hotelgast ons Dutch Design Lifestyle hotel ervaart. The Florian biedt een complete hotelervaring met faciliteiten als een volwaardige keuken/bar, flex-werk plekken, kleine vergaderruimtes en sportfaciliteiten onder begeleiding van ervaren Personal Trainers. Binnen ons bedrijf is er kans om door te groeien binnen een super leuk en hecht team. Het hotel is niet alleen ontworpen om er mooi uit te zien, maar biedt ook een zeer fijne ruimte om te werken en ervaringen/kennis op te doen.

Wat ga je leren?

  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • B1-K1-W1 Ontvangt en informeert/adviseert de gast/klant/reiziger/bezoeker
  • B1-K1-W2 Neemt bestelling op en serveert deze
  • B1-K1-W3 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast/klant/reiziger/bezoeker
  • B1-K1-W4 Creëert en bewaakt sfeer
  • B1-K1-W5 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • B1-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • B1-K2-W2 Checkt de gast/klant/reiziger/bezoeker in
  • B1-K2-W3 Verleent service aan gasten/klanten/reizigers/bezoekers tijdens hun verblijf
  • B1-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • B1-K2-W5 Checkt de gast/klant/reiziger/bezoeker uit
  • Treedt op als aanspreekpunt voor gasten/klanten/reizigers/bezoekers
  • B1-K3-W1 Informeert en adviseert de gast/klant/reiziger/bezoeker
  • B1-K3-W2 Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
  • B1-K3-W3 Signaleert en behandelt klachten
  • B1-K3-W4 Onderhoudt in- en/of externe contacten
  • Realiseert commercieel aanbod
  • B1-K4-W1 Werft gasten/klanten/reizigers/bezoekers en opdrachten
  • B1-K4-W2 Promoot producten en diensten
  • B1-K4-W3 Stelt een passend aanbod op
  • B1-K4-W4 Maakt een prijsberekening bij het aanbod
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K5-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K5-W2 Plant en verdeelt werkzaamheden
  • B1-K5-W3 Begroot financiën
  • B1-K5-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K5-W5 Begeleidt en stuurt medewerkers aan
  • B1-K5-W6 Voert intern formele gesprekken

lees verder