Zelfstandig werkend kok

Traverse House De beste Steak van Haarlemmermeer bij Traverse House.

Voor niveau 4 25184 - Manager/?ondernemer horeca: Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven, Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf voor het restaurant, Werkt mee in de bediening, Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf voor het restaurant, Creƫert en bewaakt sfeer. Voor Zelfstandig werkend kok (25182):Klaarmaken van gerechten Beheren van de keukenvoorraad Zorgen dat de keuken schoon blijft Organiseren van de werkzaamheden in de keuken Aansturen aan andere leerling-koks Kok (25180): Je plant je werkzaamheden Je zet alle spullen en ingrediƫnten klaar (mise en place) Je bereidt hoofd- en bijgerechten Je zorgt dat het eten er smaakvol uitziet op het bord Je beheert keukenvoorraden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Helder communiceren is essentieel in de horeca Goed kunnen communiceren met je gasten is in deze functie essentieel. Goed kunnen luisteren, duidelijk kunnen vertellen, vriendelijk blijven en een goed geheugen is van groot belang. Je werkt aan je communicatieve vaardigheden in een dienstverlenende sector.

Wat biedt het bedrijf?

Traverse House geeft de studenten/werknemers de kans hun studie af te maken in het gebied dat ze hebben gekozen. Wij laten ze ervaren hoe het is in de echte horeca en proberen ze zelfstandig problemen op te laten lossen. Wij zijn een prettige groep waarin studenten/werknemers zich prettig voelen en makkelijk kunnen aansluiten. We stimuleren onze studenten/werknemers om hard te werken door hen te belonen als ze goed presteren.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder