Kok

Eethuis halte Assel Ben jij enthousiast, leergierig en een harde werker? Wil je graag op het mooiste plekje van de Veluwe werken in een mega gezellig team? Zoek dan niet verder!

Hoe ziet jouw dag eruit? - je begint je dag met het controleren van de voorraad - je maakt de keuken schoon en zorgt dat alles hygiënisch is volgens de HACCP- voorschriften - je doet de mis- en place, oftewel het voorbereiden van de maaltijden en gerechten - je wast en snijdt de groenten, maakt de sauzen klaar en zet alles klaar voor de lunch of het diner - je werkt samen met andere collega’s en volgt de instructies van de leidinggevende op - je bereidt de gerechten volgens de menukaart - je zorgt er voor dat de gerechten op tijd en op smaak worden geserveerd en dat de borden mooi zijn opgemaakt - je werkt snel en efficiënt, vooral tijdens de piekmomenten - je ruimt de keuken op na de service en maakt de gebruikte apparatuur schoon. - je controleert de versheid en de houdbaarheid van de producten en slaat ze op de juiste manier op - je evalueert je werk met je collega’s en bespreekt wat er goed ging en wat beter kan.

Naar wie zijn wij op zoek?

Over welke vaardigheden beschik je? - het kunnen bereiden van verschillende soorten gerechten en componenten, zoals menu’s, soepen en sauzen met behulp van diverse kooktechnieken zoals snijden, koken, grillen en braden - het kunnen aanpassen van recepten naar de wensen van de gasten, rekening houdend met eventuele allergieën of dieetwensen - het kunnen werken volgens de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften zoals de HACCP- normen, en het kunnen schoonmaken en onderhouden van keukenapparatuur en inventaris - het kunnen plannen en organiseren van de werkzaamheden in de keuken, zowel zelfstandig of in teamverband

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij? - een leuke en afwisselende stage bij een gezellig eethuis en Apeldoorn - een marktconforme stagevergoeding - een prettige werksfeer met leuke collega’s en tevreden gasten - een kans om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen het bedrijf.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder