Marketing & Communication Specialist

Build4performance Droom jij ervan om de meest gave content te maken? Waar de echte autosport en virtuele wereld samenkomen op beeld.

Ben jij gepassioneerd door het vastleggen van adrenaline-pompende momenten, omgeven door brullende motoren, verbrand rubber en snelle auto's? Wil je de wereld van reality en virtualiteit laten samensmelten in boeiende videoproducties en fotografie? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van het dynamische team bij Build4Performance! Stageomschrijving: Als stagiair Content Creator Video & Fotografie maak je deel uit van ons communicatie- en marketingteam. Je krijgt de vrijheid om je creativiteit te laten zien en volop te groeien in een inspirerende omgeving. Wat ga je doen: Ondersteunen bij alle facetten van productie: pre-productie, productie en post-productie. Creëren van diverse montagestijlen, van meeslepende aftermovies tot pakkende promotievideo's en social media content. Vastleggen van hoogwaardige content met onze camera's, zowel in video- als fotoformaat. Assisteren bij het maken van boeiende content voor onze social media kanalen, zowel visueel als tekstueel.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wie zoeken wij: Ben jij een echte aanpakker met oog voor detail? Heb je passie voor het vak en wil je jouw professionele carrière een boost geven? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stage periode in overleg.

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij: Een meewerkstage vol vrijheid, creativiteit en groeikansen. Een unieke omgeving waar je kunt doen, leren, ontwikkelen en excelleren. Een professioneel en gezellig team om mee samen te werken. Een stageplaats van 32 tot 40 uur per week. Over ons: Wij zijn een bedrijf wat racesimulatoren en racesimulatorenconcepten ontwikkeld; waar creativiteit, professionaliteit en gezelligheid samenkomen. Als marktleider in de industrie, streven we naar topkwaliteit in alles wat we doen.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder