Zelfstandig werkend bakker

Kwaliteitsbakkerij v.d. Kletersteeg Passievol leerbedrijf waar het unieke brood 0.0 wordt gemaakt, samen met een gezellig team.

Wegens uitbreiding van ons unieke brood 0.0 assortiment, een nieuwe werkplek beschikbaar voor 30 uur. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, net afgestudeerde (of ervaren BBL leerling) broodbakker of -bakster. Wat zijn o.a. je werkzaamheden? - Het voorbereiden en bereiden van producten - Met de beste grondstoffen ons unieke brood 0.0 maken

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij de kandidaat die mee wilt bouwen aan ons unieke concept? Werk jij graag met leuke collega's, pure grondstoffen, stenen ovenvloeren, weinig nachturen en zónder meel- en broodverbetermiddelen? dan zoeken we jou! Wat wordt er verwacht? - Je bent enthousiast - Je neemt initiatief en houdt van aanpakken - Je bent een teamspeler die goed kan communiceren

Wat biedt het bedrijf?

Kwaliteitsbakkerij van de Kletersteeg staat voor een dynamisch familiebedrijf. In het mooie Hoogland (nabij Amersfoort) wordt ons unieke brood 0.0 bereid met behulp van moderne apparatuur. Wat hebben wij te bieden? - Een veelzijdige werkomgeving - Een leerbedrijf waar veel kennis kan worden opgedaan - Een werktijd van +/- 30 uur per week

Wat ga je leren?

  • Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
  • P2-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P2-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P2-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
  • Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
  • P2-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P2-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P2-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder