Meewerkend horeca ondernemer

Casa 22 Zeer gevarieerde en leerzame werkplek!

Meewerken in een kleiner horecabedrijf op een prachtlocatie in Hoorn. In het bedrijf zijn nog volop ontwikkelingen gaande waarbij de leerling mag meedenken, meekijken en een hoop van kan leren. Omdat je zo dicht op het vuur zit kun je echt ervaren hoe het is om een horecazaak te runnen. Er zijn ook veel samenwerkingen met andere horecazaken waarvan geleerd kan worden. Het bedrijf heeft een brede kijk op de arbeidsmarkt en geeft alle mensen in de samenleving een kans om mee te werken. Een zeer gevarieerde werkplek!

Naar wie zijn wij op zoek?

Oplettend, attent, gastvrij, gedreven, gemotiveerd, open minded, niet lui, initiatief nemen is een pre

Wat biedt het bedrijf?

We zijn een hecht team en een vrij nieuw bedrijf. Er zit volop groei en flow in het bedrijf. Er zijn ook volop kansen om een mooie vaste plek te krijgen in het bedrijf, maar doorgroeien en leren is ook een optie. Door de contacten met andere bedrijven zal dit makkelijker zijn.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder