Meewerkend horeca ondernemer

Van der Valk Hotel Hoorn - A7 F&B Stagiair(e)

LET OP: SOLLICITEREN KAN VIA WWW.STAGEBIJVANDERVALK.NL --> Dit is een algemene vacature. Het kan dus zijn dat de stageplek niet meer beschikbaar is. Ben jij die sprankelende persoonlijkheid die onze gasten laat stralen? Als F&B Stagiair(e) doe je er samen met je collega’s alles aan om onze gasten in één van onze restaurants een geweldige beleving te geven. Dit doe jij door: - Een perfecte voorbereiding. Vooraf heb je de tafels sfeervol aangekleed met het juiste servies, bestek en glaswerk. Je weet precies welke gasten gereserveerd hebben. - Onze gasten met een stralende glimlach te verwelkomen en op keurige wijze te bedienen. - Alles te vertellen over de fantastische gerechten op onze menukaart. - De lekkerste drankjes klaar te maken en te serveren. - Professionele en persoonlijke service te verlenen in het ontbijt, a la carte restaurant, de congres- & feestzalen. - Vergaderzalen klaarmaken. - Werken met kassasysteem. - En te luisteren naar de wensen van onze gasten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Werken bij de toekan betekent: werken bij het meest gastvriendelijke hotel van Nederland. Jouw positieve instelling sluit hier perfect bij aan. Gastvrijheid zit in jouw bloed. Je bent flexibel beschikbaar, ook in het weekend. Een teamplayer die ook zelfstandig kan werken.

Wat biedt het bedrijf?

Heb je interesse in deze stageplek? Reageer dan via www.stagebijvandervalk.nl.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder