Parkhotel Horst
Als meewerkend horeca-ondernemer zit je vol ideeën die je ook durft uit te voeren. Je bent een echte alleskunner. Zo geef je leiding aan een team, maar je werkt zelf mee als dat nodig is. Bijvoorbeeld met bedienen. Je maakt het werkrooster. Je koopt slim in door met je leveranciers goede afspraken te maken over prijs en kwaliteit. Je maakt een grote kans om snel leidinggevende te worden. Met jouw kennis en ervaring weet je hoe je een eigen zaak begint én tot een succes maakt!
Naar wie zijn wij op zoek?
- Kennis en inzicht in de horeca en horecabedrijven - Ontvangen van gasten - Kennis van eten en drinken - Koken en bedienen - Financieel management - Personeelsmanagement - Leidinggeven - Nederlands, Engels en Duits
Wat biedt het bedrijf?
Of het nu gaat over een bijbaantje, een parttime of een fulltime baan, binnen ons bedrijf zijn er diverse doorgroeimogelijkheden. Wanneer wij plekken beschikbaar hebben en we enthousiast zijn over jou, ben jij van harte welkom in ons team.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W3 Begroot financiën
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf