Restaurant De Gastendonk Gastheer/Gastvrouw (niv. 2/3), Kok (niv 2/3), Horeca Ondernemer Manager (niv. 2/3/4).
Kleinschalig, luxe restaurant. Persoonlijke begeleiding van vakmensen. We werken met een verrassingsmenu dat elke 2 maanden wisselt. We gebruiken veel uit eigen tuin. Als je geïnteresseerd bent en wilt leren, dan kun je bij ons erg veel ervaring op doen! Dit geldt voor de keuken en de bediening.
Naar wie zijn wij op zoek?
Leergierig. Verzorgd. Eerlijk. Geïnteresseerd. Collegiaal.
Wat biedt het bedrijf?
Veel leerervaring, gezellige werksfeer, thuis voelen in team. BOL Stagevergoeding in overleg
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
lees verder