Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

De Engel Houten Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw

Er zijn leerplaatsen beschikbaar voor een half jaar en voor een jaar. Ben jij diegene die ons team wilt komen versterken? Ben jij enthousiast, leergierig en houd je wel van een uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Samen met je collega s zorg je ervoor dat onze gasten heerlijk kunnen genieten in het restaurant van lunch, borrel en diner. Naast het restaurant hebben wij ook een zalencentrum waar o.a. vergaderingen, diners, feesten en bruiloften plaatsvinden. Uiteindelijk zal je ook met leidinggevend personeel meelopen om te leren welke werkzaamheden bij een leidinggevende functie horen. Het is onze taak om de gasten met een onvergetelijk gevoel naar huis te laten gaan. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Tot snel!

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent spontaan en enthousiast en je wilt graag meer leren over dit vakgebied.

Wat biedt het bedrijf?

Een fijne en veilige werkplek, een gezellig en jong team, kans op een baan na je stage en je leert wat het vak inhoudt.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder