Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Jus en pepper Kom werken in één van de leukste teams van Utrecht!

"Take your passion and make it happen" - Dat is waar het omgaat bij restaurant Jus en Pepper. Het "moeten" komt bij ons niet veel voor. Het gaat bij ons vooral om "het willen van". Wij kunnen jou namelijk het beste van ons meegeven wanneer je iets wil leren omdat je het leuk vindt. Wij kijken er enorm naar uit om een bijdrage te kunnen leveren aan de groei van jouw talent en vaardigheden; evenals het kunnen laten zien hoe mooi de gastronomische wereld is wanneer je omringd bent door gepassioneerde mensen. We werken met een "één team één taak" mind-set; op die manier behaal je namelijk het meeste plezier en samenhorigheid in een bedrijf. Deel jij ook deze mening? Dan verwelkomen wij je graag bij de Jus & Pepper family.

Naar wie zijn wij op zoek?

Iemand die gepassioneerd is in de horeca, leergierig is en een gezellige teamplayer.

Wat biedt het bedrijf?

Goede werk en vrije tijd balans. Veel extra's te leren over wijn en spijscombinaties. Leuke teamuitjes. Meedelen in de fooi. Eigen inbreng.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder