Marketing & Communication Specialist

Agus Sport & Events Wij werken op UEFA Champions League niveau, wil jij dit ook? Mail je motivatie en wellicht tot snel!

Wanneer een Internationale voetbalclub uitkomt in de UEFA Champions League, Europa League en Europa Conference League spelen ze logischerwijs ook Internationale uitwedstrijden. De organisatie van de trip naar deze voetbalsteden verzorgen wij voor onze teams, stafleden en eventueel bestuur & vip's. Daarnaast werken we met Nationale voetbalteams en organiseren wij trainingskampen in binnen- & buitenland. Voor deze werkzaamheden kunnen we een meewerkstage bieden waarbij je ondersteunend bent in alle werkprocessen die hierbij komen kijken: het contacteren van clubs, hotels, trainingslocaties, offertes opmaken en het verwerken van de informatie in onze eigen databases. Uiteraard bieden wij ruimte om aan een specifieke stage-opdracht te werken en staan we open voor nieuwe initiatieven die bijdragen aan het continu verbeteren van deze platformen. LET OP: Wij werken voornamelijk met buitenlandse clubs, dus uitstekende beheersing van de Engelse taal is een must binnen onze organisatie.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student die zijn studie doorloopt met het motto ‘een 5,5 is ook een voldoende’ is bij ons niet aan het juiste adres. Om in voetbaltermen te blijven, wij zoeken de studenten van 'Champions League-niveau'. De student die altijd het beste nastreeft, continu wil leren en zichzelf wil blijven verbeteren. Aangezien 90% van ons doelgroep in het buitenland is gevestigd is goede beheersing van de Engelse taal in woord & geschrift een must. Extra talen zijn zeker een meerwaarde. Rechtstreeks contact met de klanten & leveranciers verloop in een informele en toch zakelijke manier, naast een vlotte babbel is het dus fijn als je weet hoe je zakelijk gezien dient te communiceren. GEINTERESSEERD? Mail ons je motivatie (In het Engels) en we nemen contact met je op om de eventuele mogelijkheden te bespreken. Zonder Engelstalige motivatie wordt je mail helaas NIET in behandeling genomen.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een werkplek in een jong & dynamisch team waar we je kennis laten maken met alle facetten binnen het bedrijf. Een leerzame & plezierige stageperiode is gegarandeerd.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder