VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs

Boomkwekerij John de Lepper VMBO - Boris

Buiten werken tussen de bomen, heerlijk in de frisse lucht. Verschillende soorten laan- en parkbomen verzorgen. Misschien kom je ze nog tegen in het park of een tuin. En daar ben je trots op als medewerker boomkwekerij! Functieomschrijving Planten, snoeien, rooien en het opbinden van de bomen, zijn jouw taken. Ook pak je de trekker als dat nodig is. Een machine verplaatsen? Geen probleem! Wat er gedaan moet worden is afhankelijk van het seizoen. Dat maakt het werk afwisselend en geeft je ruimte om veel te leren in de praktijk. Jouw werkzaamheden: - Planten, snoeien, rooien, opbinden en verladen van de bomen. - Verschillende logistieke en gemechaniseerde werkzaamheden op de kwekerij. - Heb je de juiste rijbewijzen, dan zorg je ook voor het transport van de planten en bomen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat verwachten we van jou? Ervaring in de tuinbouw of agrarische sector helpt je in je werk, maar is niet nodig. Volg je een BBL opleiding? Fijn! - Je hebt je rijbewijs B. - Je wil graag leren in de praktijk. - Je werkt graag buiten en met je handen. - Je spreekt de Nederlandse taal.

Wat biedt het bedrijf?

Dit bieden wij jou: Een gezellige sfeer met een club vriendelijke collega’s. Afwisselend werk waar je veel kunt leren. - Fulltime werk. - Samenwerken in een gemoedelijk team.

Wat ga je leren?

  • - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs
  • VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs.

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder