VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs

Labutech Deursystemen B.V. Zin om een mooie toekomst op te gaan bouwen in een fijn team!!! Met zekerheid op een vaste baan na je opleiding en veel doorgroei mogelijkheden in een gezellig team. Neem contact op 06-51338057 m.v.g. Peggy Lavrijsen

Werkdag begint om 07.15 uur werk bespreking op de zaak dan gaan we vanuit hier vertrekken naar de klant op locatie daar gaan we op een deur plaatsen of repareren. We doen ook onderhoud aan de deur wettelijk is dit verplicht jaarlijks moet 1 deur gekeurd worden. Daarbij doen we ook noodreparaties uitvoeren bij aanrijschades en dan moet een deur dicht kunnen en het alarm erop. Werkdag is tot 16.00 uur. we hebben storingsdienst dus zal je wel flexibel moeten kunnen zijn.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent netjes en en het een vlotte babbel harde werker die op zijn tijd ook lekker met zijn collega`s tegen een geintje kan. wij zijn een klein en hecht team waar we echt samen werken en elkaar respecteren.

Wat biedt het bedrijf?

Wij hebben veel door groei mogelijkheden om na je studie een vaste baan aan te kunnen bieden met een mooi salaris. Ga vooral iets doen wat je leuk vindt je bent meer hier met je collega`s en bij onze klanten als thuis erg afwisselend werk een dag is nooit het zelfde.

Wat ga je leren?

  • - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs
  • VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs.

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder