Zelfstandig werkend kok

Restaurant Stad Parijs stageplek voor zelfstandig werkend kok met een beetje humor

We hebben een dynamisch enthousiast team die meer dan bereid zijn om hun kennis door te geven aan leergierige koks! De taken zullen onder andre bestaan uit mise en place maken, bestellingen controleren en uitruimen, lunchgerechten bereiden, mee draaien met het diner, desserts maken. Uiteraard wordt mee denken over nieuwe gerechten zeer op prijs gesteld. We werken met mooie verse producten, eerlijk, op een goed werkzaam niveau. Mocht je hier interesse in hebben horen we graag van je.

Naar wie zijn wij op zoek?

leergierig is de basis. Je moet er zin in hebben en de wil om dingen aan te pakken en iets nieuws te leren. Tevens houd je van een beetje gezelligheid en kun je een beetje stress of gemopper in het heetst van de stijd wel handelen ;_)

Wat biedt het bedrijf?

we hebben een heel hecht gezellig team. Nieuwe medewerkers worden snel opgenomen door de groep en naast het werk, is er ook buiten het werk veel contact samen. Dit is natuurlijk geen verplichting maar geeft wel aan date het leuk hebben samen. we hebben een mooie gevarieerde kaart en er kunnen mogelijkheden zijn om na je stage langer bij ons te blijven.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder