Manager / ondernemer horeca

Landal Golf & Beach Resort Ooghduyne B.V.

In de horeca gelegenheden van Landal Ooghduyne ga je je vooral bezighouden met het aannemen van reserveringen, het opdekken van tafels, het opnemen en serveren van de drankjes en/of gerechten en het verzorgen van een goede mise-en-place. Ook is het warm ontvangen van de gasten en hen naar de tafels begeleiden erg belangrijk.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als Leerling Horeca ben jij het aanspreekpunt voor onze gasten en zet je alles in om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Op jouw dienblad vinden we zeker: - Een opleiding (zelfstandig werkend) Gastheer/-vrouw, Leidinggevende bediening of andere horecaopleiding die je al volgt of waar je mee gaat starten - Hebt de drive om de heerlijkste gerechten op tafel te zetten - Bent zelfstandig, flexibel en een gezellige collega

Wat biedt het bedrijf?

Hoe leuk dat je van vakantie je vak wilt maken! Om jouw dienstverband bij Landal zo goed mogelijk van start te laten gaan, hebben we onze belangrijkste arbeidsvoorwaarden vast voor jou op een rij gezet: - Een Leerlingcontract (26- tot 38-urige werkweek) waarin je 6 uur doorbetaald wordt tijdens het volgen van onderwijs - Een salaris volgens de CAO recreatie. - 25 vakantiedagen bij een fulltime werkweek* - Eventueel een slaapplaats waar je voorzien van alle gemakken kunt verblijven - Goede begeleiding on the job, een SBB erkende praktijkbegeleider en mogelijkheden om te blijven werken en door te groeien - Eindtijd die altijd ruimte biedt om nog te stappen met collega’s of vrienden - Gebruik maken van de verschillende faciliteiten op het park.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder