Zelfstandig werkend kok

Cafe Restaurant de Roestelberg

De dag leren opstarten met een mice en place Het maken van soepen en sauzen Snijtechnieken aanleren Meekijken met de HACCP Meekijken met de bestellingen Bedenken van nieuwe gerechten Leren omgaan met drukte binnen een groot bedrijf

Naar wie zijn wij op zoek?

Creatief, vlot, hard willen werken, flexibel, leergierig

Wat biedt het bedrijf?

Een fijn horecabedrijf gelegen op een prachtige locatie in de Loonse en Drunense duinen. Een bedrijf waar je zeker niet de laatste bent die na zijn stage in vaste dienst komt werken. Kortom, een bedrijf met mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Deze ervaring neem je mee in de rest van je carrière als kok.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder