Kok

De Efteling B.V. Meewerkstage Keuken Hotels & Resorts @ Efteling

Onze gasten verblijven meerdere dagen in de Efteling en komen na hun dagje in het Park tot rust in één van onze unieke verblijfsaccommodaties, waardoor zij een volledige onderdompeling ervaren. Jouw werkplek bevindt zich in één van de a la carte restaurants bij één van onze verblijfsaccommodaties, namelijk Bosrijk, Loonsche Land of Efteling Hotel. Of bij de afdeling Theater & Evenementen dat bestaat uit Pinokkio’s - ons sfeervolle pizza & pasta restaurant - en allerlei verschillende evenementen op het Park. Vanuit onze restaurants bezorgen we onze gasten op gastronomisch gebied een unieke en smakelijke ervaring. Kwaliteit en diversiteit staan hoog in het vaandel. Alle zintuigen van de gast worden geprikkeld. Zowel een stage (BOL) als leerplek (BBL) is mogelijk.

Naar wie zijn wij op zoek?

Volg jij een koksopleiding en kom je graag praktijkervaring opdoen binnen de Wereld van de Efteling? Dan zoeken wij jou!

Wat biedt het bedrijf?

- Een stage bij de Efteling betekent de uitgelezen kans om te leren van echte professionals. Indien nodig is er ruimte voor een opdracht vanuit school. - Ben jij nieuwsgierig naar wat de Efteling nog meer te bieden heeft? Geen probleem! Je bent tijdens je stage meer dan welkom om ook eens een dagje mee te kijken op een andere afdeling. - Wist je dat wij naast stages ook super leuke bijbanen aanbieden voor na je stage? - Je ontvangt een stagevergoeding van €350 per maand op basis van 38 uur (BOL). - Gratis toegang tot het park. - Je ontvangt reiskostenvergoeding.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder