Kok

GuestHouse Hotel Kaatsheuvel B.V. GuestHouse FoodBar als leeromgeving, wie wil dit nu niet!

Wil je werken/leren in een modern en jong Hotel wat echt gericht is op gastvrijheid en waar je jezelf kan zijn, dan zijn wij het leer-bedrijf voor jou. Je gaat meelopen in de keuken van GuestHouse FoodBar/Living! Je gaat je dagelijks bezig houden met het (helpen) bereiden van gerechten. Je gaat meedraaien in het keukenteam. Daarbij hoort het voorbereiden en leren van maken van de mise en place (snijtechnieken en schoonmaken van vlees en vis). Daarnaast zal de leerling ook in de avond het servies meedraaien en zal naar ontwikkeling starten op koude kant maar kan eventueel ook doorgroeien om de warme kant op rustige dagen mee te draaien.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je beschikt over de juiste instelling en moet onder druk kunnen presteren. Je bent enthousiast en gepassioneerd over het werken in een keuken. Tijdens het servies kan het heel druk zijn en moet de student zijn rust kunnen bewaren. Daarnaast is een proactieve en leergierige houding gewenst.

Wat biedt het bedrijf?

Een leuke en leerzame stage in een jong en modern hotel! Je gaat stage lopen binnen een gezellig en hecht team. Wanneer na je stage blijkt dat je goed in ons team past behoord een (bij) baan tot de mogelijkheden. Bij interesse kun je solliciteren via jobs@guesthousehotels.nl. Graag het aantal stage uren en de afdeling hierin vermelden.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder