Allround medewerker IT systems and devices

DDF Business Support Stage IT Support Medewerker bij Innovatief Team – Leer meer over Azure, Microsoft 365 en meer!

Als IT Support Medewerker stagiair bij DDF Business Support start je je dag op de IT-afdeling, waar je deel uitmaakt van een dynamisch en ervaren team. Je biedt eerstelijns ondersteuning aan interne klanten door technische problemen op te lossen. Afhankelijk van je kennis en ervaring pak je ook tweedelijns support op. Je voert onderhoud uit aan hardware en software, en helpt bij de installatie en configuratie van systemen. Daarnaast werk je mee aan IT-projecten en documenteer je processen en procedures. Je leert werken met Azure, Microsoft 365, Power Automate en netwerkbeheer. Elke dag biedt nieuwe uitdagingen en leermogelijkheden, begeleid door ervaren professionals.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zijn op zoek naar een gedreven en leergierige student die een Mbo-opleiding niveau 3 of 4 in de richting van IT volgt en in zijn of haar 3e of 4e jaar zit. De ideale kandidaat heeft een grote passie voor IT en technologie en blijft graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Belangrijke vaardigheden zijn analytisch vermogen, probleemoplossend denken en communicatieve vaardigheid. Daarnaast moet de student goed kunnen samenwerken en een echte teamspeler zijn. Interesse in Azure, Microsoft 365, Power Automate en netwerkbeheer is een pluspunt, maar geen vereiste. Enthousiasme om te leren en bij te dragen aan ons team is essentieel.

Wat biedt het bedrijf?

Bij DDF Business Support bieden wij een uitdagende en leerzame stageplek binnen onze dynamische IT-afdeling. Je krijgt de kans om je theoretische kennis in de praktijk toe te passen en te werken met geavanceerde tools en technologieën zoals Azure, Microsoft 365, Power Automate en netwerkbeheer. Wij bieden intensieve begeleiding van ervaren IT-professionals die je ondersteunen bij je ontwikkeling. Daarnaast werk je in een innovatieve omgeving waar nieuwe ideeën en technologieën worden aangemoedigd. Je hebt de mogelijkheid om waardevolle werkervaring op te doen, je professionele netwerk uit te breiden en een bijdrage te leveren aan diverse IT-projecten. Bij ons leer je niet alleen technische vaardigheden, maar ook hoe je effectief samenwerkt en communiceert binnen een professioneel team.

Wat ga je leren?

  • Ondersteunt gebruikers
  • B1-K1-W1 Handelt meldingen af
  • B1-K1-W2 Instrueert gebruikers
  • B1-K1-W3 Installeert, configureert en beheert gebruikersdevices
  • Beheert de infrastructuur
  • B1-K2-W1 Installeert en configureert netwerk- en infrastructuuronderdelen
  • B1-K2-W2 Beheert en monitort netwerk- en infrastructuuronderdelen
  • Beheert applicaties
  • B1-K3-W1 Adviseert over, installeert en configureert applicaties
  • B1-K3-W2 Onderhoudt applicaties

lees verder